Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας καλείται να συγκληθεί ξανά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου διότι τα θέματα κρίνονται ως επείγοντα καθότι πρόκειται για ….

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας καλείται να συγκληθεί ξανά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου διότι τα παρακάτω θέματα κρίνονται ως  επείγοντα  καθότι πρόκειται για τρέχοντα  ζητήματα  που άπτονται της καθημερινής και εύρυθμης λειτουργίας  του Δήμου, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση.  Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα και τα θέματα ημερήσιας διάταξης αναλυτικά  είναι:

*Επικαιροποίηση του μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

*Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023 για την εγγραφή συμπληρωματικού ποσού 22.890,00€ που αφορά την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

* Περί: Μεταβολής στο 1ο ΕΠΑΛ Νεμέας για το Σχολικό έτος 2024-2025.

  • Έγκριση της με αριθμ. 44/2023 απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δανιήλ Παμπούκης» αναφορικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2023
  • *Έγκριση της με αριθμ. 45/2023 απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δανιήλ Παμπούκης» αναφορικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2023 (ΟΜΑΔΑ Ι).
  • Έγκριση της με αριθμ. 46/2023 απόφασης του Διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δανιήλ Παμπούκης» αναφορικά με έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄ Τριμήνου 2023.
  • Άδεια ΕΙΣΟΔΟΥ – ΕΞΟΔΟΥ για εγκατάσταση «Οινοποιείο – Εμφιαλωτήριο Οίνου» Λαυκιώτη Παναγιώτη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ