Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Ευρώπη…

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορίνθου ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Ευρώπη συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Εrasmus+.Όπως μας ενημερώνει με την παρακάτω επιστολή , ο κος Γ. Φωτόπουλος . Μαθηματικός : ”  Στα πλαίσια του εγκεκριμένου από το 2020 σχεδίου δράσης του (Σχέδιο Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1,Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης, Erasmus+ 2020) με τίτλο “ΝΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ”, με κωδικό αριθμό 2020-1-EL01-KA101-077900 και OID number E10095685, θα υλοποιήσει δυο κινητικότητες, για την επιμόρφωση οκτώ συνολικά εκπαιδευτικών του συλλόγου διδασκόντων του.
Η πρώτη κινητικότητα θα υλοποιηθεί στην Πράγα της Τσεχίας το διάστημα 13 με 20 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της οποίας τέσσερις εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν στο πρόγραμμα «Human Resources Management» του ITC – INTERNATIONAL TRAINING CENTRE, ενώ στη συνέχεια (Μάιος 2022) τέσσερις επιπλέον εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν στο Μπριζ του Βελγίου, με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «CULTURE & EDUCATION» του Flanders Teaching Academy.
Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος από την πρώτη αυτή προσπάθεια αύξησης της εξωστρέφειας του σχολείου στον Ευρωπαϊκό χώρο και τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για όλους τους συντελεστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο.

Γιώργος Φωτόπουλος
Μαθηματικός – Πληροφορικός
Συντονιστής Εrasmus+ του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κορίνθου”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ