Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί!

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου μας ενημερώνει πως ξεκινούν τα νέα τμήματά του με την λειτουργία της πισίνας εκμάθησης, καθώς και των τμημάτων, προαγωνιστικού, αγωνιστικού, ενηλίκων και masters!

“Σας περιμένουμε στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου, με το  αναπτυξιακό μοντέλο ακαδημιών το οποίο βασίζεται σε διεθνή πρότυπα για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους!

Το πλάνο μας δομείται με τις βασικές αρχές της πρώτης επαφής με το υγρό στοιχείο, στοχεύοντας στα αρχικά στάδια στην εξοικείωση, την ασφάλεια και τον κύκλο αναπνοής μέσα στο νερό.

Στην συνέχεια δίνεται βαρύτητα στην ισορροπία και την εξοικείωση των μικρών μας δελφινιών χωρίς την βοήθεια πλευστικών μέσων.

Στο τέλος των αρχικών σταδίων και εφόσον έχουν κατακτηθεί όλα τα παραπάνω σκοπός μας είναι η αποδοτικότερη μετακίνηση στο υδάτινο περιβάλλον.

Με την εξοικείωση της μετακίνησης στο νερό, μπορούμε να γνωρίσουμε τα τέσσερα βασικά αγωνιστικά στυλ κολύμβησης, καθώς και τα τμήματα προαγωνιστικής και αγωνιστικής κολύμβησης, τα οποία εκπροσωπούν επ άξια την πόλη μας τόσο σε πανελλήνιους, όσο και σε διεθνής αγώνες, με το πρόσφατο Ακρόπολις.

Γνωρίστε καλύτερα τα τμήματά μας και στο site μας www.nokorinthou.gr

Με τους στόχους και τα ωράρια κάθε τμήματος: Αστερίες, Χταπόδια, Ιππόκαμποι, Δελφίνια, Καρχαρίες, Αγωνιστικό τμήμα, Κοινό, Βετεράνοι.

Επιπλέον τα ωράρια για το τμήμα κοινού παραμένουν σε 15:00-16:00, 16:00-17:00 & 21:15-22:15

Τα οφέλη που αναφέραμε παραπάνω σε συνδυασμό με το χαμηλό ρίσκο τραυματισμού λόγω του νερού, καθιστούν το κολύμπι την ιδανικότερη άσκηση για ευρωστία – Υγεία σε κάθε εποχή!

Σας περιμένουμε! Τηλ: επικοινωνίας στην γραμματεία του συλλόγου μας: 27410-28630.” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ν.Ο.Κ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ