Το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναμένεται για την υπόθεση με τα οστά και το κρανίο που βρέθηκαν έξω από τα Μέγαρα. Ταυτοποιήθηκαν και ανήκουν σε 49χρονοάνδρα

Το πόρισμα του Ιατροδικαστή, που αναμένεται τις επόμενες ώρες ίσως και αύριο, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του ατόμου, τα οστά και το κρανίο του οποίου βρέθηκαν κοντά στα Μέγαρα το Σάββατο το μεσημέρι. Όπως αναφέρει το enikos.gr που επικαλείται την ΕΡΤ, ταυτοποιήθηκαν τα οστά και το κρανίο και όπως αναφέρουν οι δύο πηγές, το σημείο «κλειδί» για την ταυτοποίηση της σορού ήταν το δίπλωμα οδήγησης, που βρέθηκε κοντά στα οστά και ανήκει σε έναν 49χρονο ημεδαπό. Η εξαφάνισή του 49χρονου είχε δηλωθεί στις 5 Απριλίου του 2023 στο τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, στην Αθήνα.

Το μακάβριο εύρημα αντίκρισε  μια ομάδα κυνηγών που ήταν στην περιοχή, σε ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο στα Γεράνεια Όρη. Ο σκύλος που συνόδευε τους κυνηγούς ξέθαψε το κρανίο ενός άνδρα, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρέθηκαν τα οστά.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν τα οστά και το κρανίο, τα οποία και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ