Υπέροχη παντζαροσαλάτα!

Υλικά συνταγής
4 παντζάρια μεσαίου μεγέθους
2 μέτρια κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
5 καρύδια
4 κ.σ. μαγιονέζα
4 κ.σ. κρέμα, ξινή
50 γρ. βούτυρο
Άνηθος
Πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, βράζουμε τα παντζάρια με τη φλούδα τους.
Μετά την αφαιρούμε, πιέζοντας τα και αφού κρυώσουν τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη.
Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια ώσπου να ροδοκοκκινίσουν, έπειτα προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδου και τα καρύδια και αφήνουμε για το τέλος τον άνηθο, το πιπέρι και το αλάτι.
Τέλος, στο μείγμα που σχηματίστηκε, προσθέτουμε τη μαγιονέζα και την ξινή κρέμα και ανακατεύουμε αργά.
Η παντζαροσαλάτα μας είναι έτοιμη.
Καλή επιτυχία!
Συμβουλές
Σερβίρουμε με γαρνιτούρα άνηθου και μαϊντανού.
Για πιο κρεμώδη γεύση, μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο γιαούρτι στη σαλάτα.

supersyntages.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ