Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: «Θέλουμε  να φέρουμε περισσότερους νέους στον πρωτογενή τομέα!»

Φωτο του Υπουργού, σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Χρίστο Δήμα

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπ. Λιβανός, μιλώντας στο Youth Forum «project2030.gr»  της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στις πολιτικές που υλοποιεί το ΥπΑΑΤ για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των νέων αγροτών αλλά και την προσέλκυση νέων στον πρωτογενή τομέα, σημειώνοντας ότι η ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα και η σύνδεσή της με την επιχειρηματικότητα μπορεί να δημιουργήσει ένα ευοίωνο μέλλον για τους νέους της πατρίδας μας.

«Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που έχουμε θέσει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι να φέρουμε περισσότερους νέους στον πρωτογενή τομέα!», σημείωσε ο κος Λιβανός .

Παράλληλα το επόμενο διάστημα υπό τον ΕΛΓΟ θα δημιουργηθεί μία δεξαμενή σκέψης (think tank), η οποία θα είναι επιφορτισμένη με την εκπόνηση στρατηγικών κατευθύνσεων για τη διευκόλυνση όσων ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα στην επιλογή καλλιεργήσιμων προϊόντων . Ο Υπουργός αναγνώρισε ακόμη ότι  οι  νέοι είναι αναμφισβήτητα μια από τις κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν περισσότερο από τις κρίσεις που μας ταλαιπωρούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ