Υπουργός προστασίας του πολίτη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: “Διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα η έρευνα και θα τελειώσει πολύ γρήγορα»

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την άγρια δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της , την ώρα που η άτυχη κοπέλα καλούσε στο τηλέφωνο την Άμεσο Δράση. Είναι ένα ακόμη θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας και όλοι αναρωτιούνται πού θα σταματήσει αυτό το τραγικό κοινωνικό φαινόμενο.

«Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην γυναικοκτονία της 29χρονης. Ο κ. Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του επεσήμανε πως πρόκειται για «τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στην πολιτική και προσωπική μου διαδρομή». Σημείωσε πως η έρευνα για το τί έχει συμβεί «διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα και θα τελειώσει πολύ γρήγορα».

«Η ΕΛΑΣ απέστειλε το υλικό σε όλες τις αρχές και διεξάγει εσωτερικές έρευνες», είπε και τόνισε πως «θα υπάρξει όλος ο απολογισμός για να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ