Φεστιβάλ “ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024”: Καλούνται οι μαθητές Δημοτικού να συμμετέχουν στην Έκθεση ζωγραφικής

Το Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 απευθύνει πρόσκληση σε σχολεία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για συμμετοχή των μαθητών τους στην έκθεση ζωγραφικής που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της φετινής του διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει : Οι μαθητές καλούνται να αντλήσουν έμπνευση από την κεντρική θεματική του Φεστιβάλ «Η Ελευθερία της Όρχησης», την τέχνη του χορού και την ελευθερία των κινήσεων της θάλασσας του Ξυλοκάστρου, και να δημιουργήσουν τα έργα τους, τα οποία θα εκτεθούν, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, σε Δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Το έπαθλο του διαγωνισμού είναι ένα διήμερο ταξίδι στη Σύρο για 2 άτομα, τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια του ANIMASYROS Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η καλλιτεχνική ομάδα του ANIMASYROS, η οποία αποτελεί και την κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τον νικητή/τη νικήτρια.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην έκθεση με το σχολείο σας, για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το aristonautes@animasyros.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ