Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε τη σύζυγό του για να την βιάσουν !

φωτο αρχείου

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση βιασμού που συνέβη στη Γαλλία. Όπως διαβάζουμε στο in.gr , μία γυναίκα βιάστηκε από δεκάδες άντρες με την «άδεια» του συζύγου της, ο οποίος τη νάρκωνε. Η πηγή που επικαλείται την Daily Mail, η  άτυχη γυναίκα κατέρρευσε όταν είδε το οπτικό υλικό που αποδείκνυε την κακοποίησή της, και το οποίο είχε καταγράψει ο άνδρας της. Ο αριθμός των βιαστών της φθάνει τους 83, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, οδηγοί φορτηγών, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης.

Οι Αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τις ταυτότητες των υπόπτων, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 51 άτομα που πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της Νότιας Γαλλίας το διάστημα 2011-2020 για να βιάσουν τη γυναίκα.

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι, σύμφωνα με τις πηγές.

Ο “σύζυγός” είχε βεβαρυμένο παρελθόν, αφού θεωρείται ύποπτος και για πολλά άλλα εγκλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ