Φωτεινές πινακίδες που θα ενημερώνουν τους οδηγούς θα τοποθετηθούν και στην Κορινθία από την Περιφέρεια

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στην Περιφέρεια υπό τον Παναγιώτη Νίκα τονίστηκε ότι εντείνεται η προσπάθεια να έχει διαγραμμιστεί και σημανθεί μέχρι το Πάσχα όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας, δηλαδή το εθνικό και το κύριο επαρχιακό.
Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης εξ άλλου, γνωστοποιήθηκε ότι μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Μαΐου θα γίνει η τοποθέτηση 25 φωτεινών ενημερωτικών πινακίδων σε σημεία του οδικού δικτύου στις 5 Περιφερειακές Ενότητες. Οι εν λόγω πινακίδες -για τις οποίες έχει ήδη ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός- θα ενημερώνουν τους οδηγούς κυρίως για ζητήματα πολιτικής προστασίας.
Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένεται να παραλάβει η Περιφέρεια και τους 5 ελκυστήρες οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται για τις εργασίες απομάκρυνσης φυτικής γης από το οδικό δίκτυο.
Ο Παναγιώτης Νίκας υπενθύμισε ότι έχει ολοκληρωθεί η αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου 5 διπλοκάμπινων “αγροτικών” οχημάτων 4×4, από τα οποία θα διατεθούν 2 στην Αρκαδία και από ένα σε Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, καθώς κρίθηκε ότι η Αργολίδα είναι καλυμμένη στον συγκεκριμένο τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ