Χαιρετισμό απηύθυνε ο Τιμολέων Πιέτρης στον Δήμαρχο της Αντονγκ , σε φορείς της Κορέας αλλά και στους συμμετέχοντες από όλη την γη !

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κορινθίων Τιμολέων Πιέτρης στον Δήμαρχο της Αντονγκ , σε φορείς αυτής της πόλης της Κορέας αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες απο όλη την γη ! κατά την διάρκεια της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο στα πλαίσια της Δράσης “Η Κόρινθος Πόλη που Μαθαίνει”. Ο Δήμος  οργάνωσε με την Πόλη που Μαθαίνει της Αντονγκ (Δημοκρατία της Κορέας) μια Διεθνή διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες προσεγγίσεις Διά Βίου Μάθησης στη Νότια Κορέα.» . Στην ημερίδα συμμετείχε και η Marie Macauley, Ειδικός Προγραμμάτων, Συντονιστική Ομάδα του Παγκοσμίου Δικτύου της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν, Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης της UNESCO, Αμβούργο, Γερμανία.

“Η Κόρινθος ανοίγει τα Παράθυρα επικοινωνίας και συνεργασίας για τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση και τον Τουρισμό με την Αντόνγκ και όλες τις Πόλεις που θέλουν να Μαθαίνουν. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Συμμετέχοντες από όλον τον Κόσμο .” ανέφερε ο κος Πιέτρης σε σχόλιό του. Ο χαιρετισμός του κ. Πιέτρη ήταν στα αγγλικά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ