Χρίστος Δήμας από τα Ίσθμια: “Θέλω να εξακολουθήσω να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα και ωφέλιμος για την Κορινθία”

Δίπλα στους συμπολίτες του βρέθηκε και σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποψήφιος Βουλευτής Χρίστος Δήμας. Μιλώντας στα Ίσθμια,  το μεσημέρι, ο κος Δήμας βρέθηκε μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Και είναι φυσικό, αφού όλοι αναγνωρίζουν το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει, με την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Χαιρετίζοντας κάθε έναν προσωπικά και απευθυνόμενος σε όλους που ήταν εκεί για να τον ακούσουν και να μιλήσουν μαζί του, ο κος Δήμας αναφέρθηκε συνοπτικά σε όσα έχει καταφέρει αυτή η κυβέρνηση , στο πρόγραμμά της για τα επόμενα χρόνια , εστιάζοντας τον λόγο του στην οικονομία, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους την απασχόληση, τις επενδύσεις κ.α. . Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε φυσικά στο έργο της Διώρυγας,που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής με τον τουρισμό, αλλά και στις μεγάλες επενδύσεις όπως στο εργοστάσιο παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης, στα Εξαμίλια. (που εγκαινιάστηκε πρόσφατα) .

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί συγκριτικά στο έργο της παρούσας κυβέρνησης με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ που προηγήθηκε, η οποία όπως είπε μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά, δεν μείωσε ούτε έναν φόρο, σε αντίθεση με την κυβέρνηση της Ν.Δ που μείωσε . 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Δήμας έκανε σαφές πως θέλει και πάλι να είναι χρήσιμος για την πατρίδα και ωφέλιμος για την Κορινθία , ζητώντας παράλληλα την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του στο πρόσωπό του στις εκλογές της επόμενης Κυριακής. 

Στην ομιλία του αυτή παρόντες και εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της Αυτοδιοίκησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, η Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Αθηνά Κόρκα, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Σπύρος Ράτης  , Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Σ. Μουρίκης από το Επιμελητήριο κ.α .

video: https://photos.app.goo.gl/oTdNfmnksE2PQqtK8

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ