Χρίστος Δήμας: Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την συμμετοχή της χώρας μας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς

Στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Ξηρόμερο/Dryland, που αποτελεί την ελληνική συμμετοχή στην 60ή Διεθνή Καλλιτεχνική Έκθεση Μπιενάλε της Βενετίας, παραβρέθηκε και μίλησε ο Χρίστος Δήμας. Ο Κορίνθιος  Υφυπουργός Πολιτισμού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη φετινή παρουσία της Ελλάδας όπου όπως είπε “έχουμε μια εξαιρετική εθνική ομάδα που προβάλλει το σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό, συνδέοντας τις Ελληνικές παραδόσεις, τα τοπικά πανηγύρια, με την αγροτική ανάπτυξη και τη τεχνολογία.
Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την συμμετοχή της χώρας μας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Διεθνής Καλλιτεχνική Έκθεση Μπιενάλε της Βενετίας, προκειμένου να αναδείξουμε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, να προωθήσουμε την δημιουργία και τις τέχνες της χώρας μας, αλλά και να ενισχύσουμε την επιρροή τους.
Συγχαρητήρια σε όλη την εθνική ομάδα, τους καλλιτέχνες, τον επιμελητή, τον επίτροπο το EMST Athens και τους χορηγούς που όλοι μαζί συνεργάζονται όχι μόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά για τη διάκριση της χώρας μας στη μεγαλύτερη εικαστική έκθεση του κόσμου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ