Χρίστος Δήμας: «Το να στηρίζεις τον τόπο σου είναι ιερή υποχρέωση»

Στο Σοφικό βρέθηκε την Κυριακή ο Χρίστος Δήμας. Ο συντοπίτης μας  Υφυπουργός  παραβρέθηκε στα εγκαίνια του χώρου  του Συλλόγου γυναικών Σολυγείας, στο παλιο καφενείο που ανακατασκευάστηκε για την στέγαση του συλλόγου.  Ο κος Δήμας  έγραψε σχετικά στο F :

«Ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας Λέλα Ιατρίδη διαχρονικά στηρίζει τη Σολυγεία με πολλούς τρόπους. Σήμερα απέκτησε τον δικό του χώρο στην όμορφη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου στο κέντρο του Σοφικού.

Αυτό που όμως είναι πραγματικά αξιέπαινο είναι το γεγονός πως κατάφερε να ενώσει πολλούς ανθρώπους από το Σοφικό που η καθεμία και ο καθένας βοήθησε ουσιαστικά και υλικά ώστε να μετατραπεί ένα παλαιό καφενείο σε στέγη του συλλόγου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Έλενα Πιπίνη, στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε όλες και όλους που εθελοντικά βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια προσφέροντας στον τόπο τους ανιδιοτελώς.

Πιο πριν, λίγα μέτρα πιο δίπλα πραγματοποιήθηκε Εσπερινός και αρτοκλασία στο πολύ όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Σοφικού.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ