Χρυσοβαλάντης Μέλλος: Στον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας έχουμε δεσμευτεί για από κοινού δράση με τις ευαίσθητες ομάδες του νομού μας

Σήμερα το πρωί στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε η 1η Παμπελοποννησιακή Συνέλευση που διοργανώθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία , όπου και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πράξης “Αγησίλαος 1”, έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και ο σκοπός του “Αγησίλαος 2”. Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της δράσης “Αγησίλαος” για την καταπολέμηση των διακρίσεων και προώθηση της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παρόντες και ο Αντπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς καθώς και ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλλάντης Μέλλος , ο οποίος έγραψε σχετικά στο Fb:

“Η καταπολέμηση των διακρίσεων με ταυτόχρονη προώθηση της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, αποτελεί ποιοτική πτυχή μια σύγχρονης κοινωνίας.

Στον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας έχουμε δεσμευτεί για από κοινού δράση με τις ευαίσθητες ομάδες του νομού μας και αναπτύσσουμε συνεργική δράση για όλη Περιφέρεια Πελοποννήσου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ