Χρ. Δήμας: Η Κορινθία είχε την δική της ξεχωριστή εκπροσώπηση στον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό επιστήμης και τεχνολογίας F1InSchools

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας έκανε την δική του ανάρτηση σχετικά με την εξαιρετική συμμετοχή των παιδιών από το Ξυλόκαστρο στον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό επιστήμης και τεχνολογίας F1InSchools , που διεξήχθη στην Σιγκαπούρη. Ο ίδιος είχε επισκεφθεί τους μαθητές του Λυκείου και είχε δει από κοντά την σπουδαία δουλειά τους. Ο κος Δήμας συγχαίρει τους μαθητές και αναφέρει μέσω του FB:

“Αγώνας ταχύτητας από το Ξυλόκαστρο, μέχρι τη Σιγκαπούρη!”

“Η Κορινθία είχε την δική της ξεχωριστή εκπροσώπηση στον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό επιστήμης και τεχνολογίας F1InSchools , που διεξήχθη στην Σιγκαπούρη, στο πλαίσιο του Grand Prix. Μόνο υπερηφάνεια για την ομάδα SBMT Racing Team του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου που κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό ανάμεσα σε 29.000 σχολεία από όλο τον κόσμο! Μάλιστα, το μονοθέσιο τους ήταν το 4ο ταχύτερο του διαγωνισμού! Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της διοργάνωσης, η SBMT Racing team ήρθε σε σύμπραξη με την ομάδα #Mach1 της Σχολής Μωραΐτη, που επίσης είχε προκριθεί στους τελικούς και έτσι δημιούργησαν την velaracingteam.

Πριν από μερικούς μήνες είχα επισκεφτεί τα παιδιά στο σχολείο τους και είδα από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τα ταλέντα που αναπτύσσουν τα παιδιά εντός του σχολείου, τις δεξιότητες που αποκτούν και τον τρόπο που συνεργάζονται για να πετύχουν το στόχο τους.  

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, που μας έκανε υπερήφανους εκπροσωπώντας την Ελλάδα, την Κορινθία και το Ξυλόκαστρο σε έναν Παγκόσμιο Διαγωνισμό. Ένα μεγάλο μπράβο και στους καθηγητές των παιδιών για την υποστήριξη και την καθοδήγηση ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ