Χρ. Δήμας, Ν. Ταγαράς, Κ. Κόλλιας, Αθ. Κόρκα και Βασ. Νανόπουλος στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την 25η Μαρτίου μέσα από την hmerisiakorinthou.gr

Οι Υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας , η Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δήλωσαν στην hmerisiakorinthou.gr για τη σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821:

Υφυπουργός  Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χρίστος Δήμας: “Το μήνυμα των αγωνιστών του 1821, Ελλήνων και Φιλελλήνων, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο αγώνας για την ελευθερία και την ανεξαρτησία,  είναι ένα μήνυμα που το βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, σε πολλά μέρη του κόσμου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, στην Ελλάδα μας και του χρόνου να είμαστε χωρίς μάσκες, χωρίς την ενεργειακή κρίση και φυσικά χωρίς πολέμους.”

Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Νίκος Ταγαράς: “Διπλή γιορτή σήμερα, ο Ευαγγελισμός της ορθοδοξίας μας, Εθνική γιορτή, ελευθερίας και ανεξαρτησίας για την πατρίδα μας. 201 χρόνια από την απελευθέρωση. Οφείλουμε να τιμήσουμε τους ήρωες του ’21, που με το δικό μας αίμα χάρισαν σε μας την ελευθερία. Εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία, αξίες που και σήμερα βλέπουμε πόσο σημαντικές είναι. Λόγω της επικαιρότητας οφείλουμε, ενότητα, ομοψυχία, ετοιμότητα και εγρήγορση και μαθαίνουμε για άλλη μία φορά ότι η ελευθερία έχει τίμημα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Εύχομαι χρόνια πολλά στην πατρίδα μας, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.”

Βουλευτής Κώστας Κόλλιας: “Διπλή γιορτή, διπλή χαρά σήμερα. Γιορτάζει ο Ελληνισμός και η ορθοδοξία, που είναι η εθνική μας ταυτότητα. Τα πολύτιμα συστατικά της φυλής μας, αυτά που ενέπνευσαν τους προγόνους μας, τους ήρωες του ’21 που έδωσαν το αίμα τους και την περιουσία τους, για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία. Ας αποτελέσει το παράδειγμά τους, πυξίδα για όλους μας, φάρο φωτεινό, να κάνει ο καθένας ό,τι περνάει από το χέρι του να κάνουμε την Ελλάδα μας καλύτερη και να δώσουμε στα παιδιά μας τον κόσμο που τους αξίζει. Να συγχαρώ όλα τα παιδιά που παρέλασαν.”

Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα: “Διπλή γιορτή σήμερα, θρησκευτική αλλά και τιμή και δόξα στους προγόνους μας. Να συγχαρώ τα παιδιά που παρέλασαν αλλά και τους στρατιώτες που έδωσαν την αίγλη στη γιορτή μας. Χρόνια πολλά σε όλους.”

Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος : “Σήμερα είναι μέρα τιμής απέναντι στους ήρωες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Είναι επίσης μέρα έμπνευσης για μας που πρέπει να παραδειγματιστούμε από τις πράξεις τους και με ελευθερία και ειρήνη να φροντίσουμε να προοδεύει η χώρα μας. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ