Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον τρόπο ζωής της οικογένειας που μένει σε ένα τροχόσπιτο και σε “κατακόμβες” στα Κάτω Τρίκαλα Ξυλοκάστρου

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογένεια που μένει  σε ένα τροχόσπιτο και σε υπόγεια στοά που έχουν φτιάξει στα Κάτω Τρίκαλα Ξυλοκάστρου, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Όπως λοιπόν αναφέρουν οι ίδιοι μιλώντας σε αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, «Αδέλφια» αποκαλούν ο ένας τον άλλον, ενώ αυτοπροσδιορίζονται, ως «παλαιοχριστιανοί» και «Ρωμιοί» και όχι Έλληνες.

«Είμαστε μια κοινότητα παλαιοχριστιανών, στα πρότυπα των παλαιόπιστων Ρωσίας, ή των Άμις στην Αμερική, που αρνούμαστε την τεχνολογική πρόοδο και ζούμε παραδοσιακά, όπως οι πρώτοι χριστιανοί», δήλωσε ο πατέρας στο STAR. «Τη γυναίκα μου τη λέω αδελφή Σεβαστιανή και τον γιο μου αδελφό Νικόλαο. Είμαστε όλοι οι άνθρωποι αδέλφια» πρόσθεσε ο 45χρονος μιλώντας στο Star.

Σχετικά με το επεισόδιο που έγινε το περασμένο Σάββατο και αποτέλεσε την αφορμή για την αποκάλυψη της υπόθεσης, υποστήριξε: «Ήρθε ένας λαθροθήρας το Σάββατο το βράδυ και κυνηγούσε σε απόσταση είκοσι μέτρων από μεμονωμένη οικία. Είχε εγκλωβίσει ένα θηλυκό γουρουνάκι και ήθελε να το δολοφονήσει». Ερωτηθείς μάλιστα για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του και τα τόξα, ο ίδιος είπε πως δεν είναι όπλα, αλλά «τεχνουργήματα».

«Στην Αρχαία Ελλάδα τα τόξα θεωρούνταν ντροπή, είχαν δόρατα οι Αρχαίοι Έλληνες. Επί Ρωμανίας, επειδή είμαστε Ρωμιοί εμείς, που σημαίνει όχι Έλληνες, ήρθε το τόξο στο Βυζάντιο. Το τόξο λοιπόν το έχουμε και στον θυρεό μας, το οποίο μας διαφοροποιεί από τους Έλληνες. Είναι ένα τεχνούργημα, το φτιάχνουμε με παραδοσιακό τρόπο και δεν το αντιμετωπίζουμε ως όπλο, είναι σημάδι του πολιτισμού μας» πρόσθεσε ο 45χρονος.

Ωστόσο μέσα στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο του 45χρονου βρέθηκαν μαχαίρια,  αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικής καραμπίνας και 81 φυσίγγια από πολεμικό τυφέκιο, όπως αναφέρουν τα Μ.Μ.Ε

Παράλληλα, η σύζυγός του έδειξε ένα λαγούμι που έχουν σκάψει με μήκος που φτάνει τα 30 μέτρα. Το λαγούμι οδηγεί σε έναν χώρο σαν εκκλησάκι. «Είναι χώρος λατρείας, μας έσπασαν την πόρτα» είπε μιλώντας στον Alpha δείχνοντας προς την είσοδο ….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ