Όλο και πιο πιθανό το σενάριο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ίσως και το Φθινόπωρο

Τις τελευταίες ημέρες “φουντώνουν” καθημερινά οι φήμες για πρόωρες εκλογές , ίσως και τον προσεχή Σεπτέμβριο. Και ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μιλούσαμε καν για εκλογές, τώρα  δεν συζητάμε αν θα γίνουν εκλογές αλλά το πότε θα γίνουν .

Είναι σαφές τι υπάρχουν σοβαρά θέματα σε εξέλιξη που ταλανίζουν την χώρα με κυρίαρχα την οικονομία αλλά και την τουρκική προκλητικότητα η οποία έχει ενταθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα και έχει δηλώσει ότι  θα εξαντλήσει την τετραετία, όπως  διαβάζουμε στα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε  άφησε ανοιχτό  το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο, τονίζοντας στο capital, ότι: «μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδος σε μεγάλη ένταση αντιπαράθεσης σίγουρα είναι κάτι το οποίο η χώρα δεν χρειάζεται». Μάλιστα για να εξηγήσει την σκέψη του καλύτερα είπε «μία πολύ παρατεταμένη προεκλογική περίοδος μεγάλης έντασης, το μόνο που θα κάνει είναι να οξύνει την πολιτική αντιπαράθεση σε τέτοιο βαθμό που τελικά θα οδηγήσει πολίτες να μην ασχολούνται και να μην ενδιαφέρονται για τα πολιτικά τεκταινόμενα. Εξάλλου το φαινόμενο της Γαλλίας, κυρίως ως προς την αποχή η οποία παρατηρήθηκε, είναι πολύ “νωπό” για να το αγνοήσουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ