1ο Δημοτικό σχολείο Λουτρακίου: “Ελάτε να φτιάξουμε τις στολές μας με ανακυκλώσιμα υλικά και να λάβουμε μέρος στην Αποκριάτικη παρέλαση ..”

“ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ  ΜΗΝΥΜΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

Με αυτό το μήνυμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Λουτρακίου  δηλώνει για τις δράσεις του για την ανακύκλωση και πως θα λάβει μέρος στην αποκριάτικη εορταστική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ, στο Λουτράκι, με θέμα …την Ανακύκλωση. Και προσθέτει : “Τα υλικά δικά μας…..!!!!! [από χορηγία που πήραμε από την εταιρία ανακύκλωσης followgreen]

9/3 ΣΑΒΒΑΤΟ10.00 – 14.00

13/3 ΤΕΤΑΡΤΗ 16.00 – 19.00

16/3 ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 – 14.00

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, το σχολείο μας, δήλωσε συμμετοχή στην αποκριάτικη εορταστική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ, στο Λουτράκι. Το θέμα του σχολείου μας είναι: «Ανακύκλωση ».

ΥΓ. Σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά να δημιουργήσουμε τις δικές μας αποκριάτικες στολές με ανακυκλώσιμα υλικά το Σάββατο 9/3 και το αμέσως επόμενο Σάββατο 16/3  στις 12:00μ.μ. καθώς και την Τετάρτη 13/3 στις 5:00 μ.μ. στο σχολείο μας.

Ευχόμαστε μέσα από αυτήν την δραστηριότητα να μας δείξει τον δρόμο για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολ. Λουτρακίου.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ