10 προσαγωγές, 10 συλλήψεις και πάνω από 80 έλεγχοι κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε οικισμό ΡΟΜΑ στην Κορινθία. Έκλεβαν ρεύμα, παραβίαζαν τον Κ.Ο.Κ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα (3.6.2024) το πρωί, σε περιοχές της Κορινθίας και της Λακωνίας, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας (ΡΟΜΑ). Οι επιχειρήσεις υλοποιήθηκαν στο νομό μας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Κορινθία ελέγχθησαν -84- άτομα, προσήχθησαν -10- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -5- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και βεβαιώθηκαν -21- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ