“Πρώτα η Πελοπόννησος: “Η παράταξή μας δεσμεύεται να εκπροσωπήσει επάξια τους πολίτες της Πελοποννήσου στο Περιφερειακό Συμβούλιο”

Η παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος”, με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη, σε σημερινό μήνυμά της αναφέρει:

“Καλή Χρονιά από την παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος”.

Με αφορμή την έναρξη των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου  η παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος” ευχαριστεί τους πολίτες της Πελοποννήσου για την στήριξη τους. Δεσμεύεται να τους εκπροσωπήσει επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με προτάσεις και παρεμβάσεις προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, για λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος.

Η πορεία προς το 2030 απαιτεί να αφήσουμε πίσω τις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τον φυσικό πλούτο,  τις ανεξάντλητες δυνατότητες που έχουν  οι άνθρωποι της Πελοποννήσου για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να  παραγάγουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα φέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας. Να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση, να κάνουμε χρηστή διαχείριση των υδάτων, να δώσουμε επιτέλους λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων, να βελτιώσουμε τις υποδομές και τους οδικούς άξονες της Περιφέρειας. Να σταθούμε δίπλα στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση, στους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό. Να αναβαθμίσουμε τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου.

Η Παράταξη μας “Πρώτα η Πελοπόννησος” δεν σταματάει τη δράση της με το πέρας των εκλογών. Δημιουργεί θεματικές επιτροπές και ομάδες εργασίας και think tanks με σκοπό να παρεμβαίνει αποφασιστικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταθέτοντας προτάσεις και προτείνοντας λύσεις.  Δεσμεύεται να είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων, πάντα δίπλα στον πολίτη.

Για την παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος”

Μανώλης Μάκαρης επικεφαλής,

Ιωάννης Σιάτος

Παναγιώτης Μερμίγκης

Και τα μέλη της Παράταξης μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ