14 συλλήψεις στο νομό μας κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης. Μεταξύ αυτών για παράβαση της νομοθεσίας περί αιγιαλού και προστασίας του περιβάλλοντος

Μία ακόμη μεγάλη και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρειά μας , στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε -1.142- άτομα, εκ των οποίων τα -912- ήταν ημεδαποί και -230- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -800- οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν -82- άτομα, από τα οποία -61- ήταν ημεδαποί και -21-ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -51- άτομα.

Στο νομό μας συνελήφθησαν: Ένας ημεδαπός, για ναρκωτικά. Τέσσερις  ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί Αιγιαλού. Ένας ημεδαπός, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Δύο ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του Περιβάλλοντος. Τέσσερις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωϊνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ