2,8 εκ. € από το “Αντώνης Τρίτσης” εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων για να ασφαλτοστρώσει αγροτικούς δρόμους – “Χέρι βοηθείας” στους αγρότες μας”

Με μια νέα χρηματοδότηση 2,8 εκ. € ο Δήμος Σικυωνίων προχωρά σε έργα αγροτικής οδοποιϊας . Ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος έγραψε στο F πριν από 6 ημέρες:

“Δευτέρα το υποβάλαμε την επόμενη Τρίτη χρηματοδοτήθηκε.
Σήμερα, πετύχαμε άλλη μία ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για αγροτική οδοποιία, ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
Με αυτή τη χρηματοδότηση θα ασφαλτοστρωθούν αγροτικοί δρόμοι που επί δεκαετίες ολόκληρες ταλαιπωρούν τους αγρότες, όπως ο δρόμος που ενώνει την ΤΙΤΑΝΗ με το Φράγμα του Ασωπού, ο οποίος με την ολοκλήρωση του φράγματος θα έχει πολλαπλά παραγωγικά και τουριστικά οφέλη. Επίσης, ο δρόμος από ΜΙΚΡΟ ΒΑΛΤΟ έως τα όρια των Γελινιατικων, η σύνδεση της ΒΕΛΙΝΑΣ με τη Χούνη μέσω του κάμπου, η σύνδεση της ΚΥΛΛΗΝΗΣ με τη ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ, ο δρόμος για το ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ, αλλά και αυτός για τον ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΕΝΕΟΥ και πολλά ακόμη μικρότερα τμήματα αγροτικών οδών σε όλα τα χωριά του δήμου μας.
Άλλη μια προσπάθεια που ευόδωσε, άλλη μια χείρα βοηθείας προς τους αγρότες μας, άλλη μια υποδομή για τον πρωτογενή τομέα που στηρίζει όλη την τοπική, αλλά και εθνική, οικονομία.
Παραμένουμε κοντά τους ενεργά και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε έμπρακτα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here