35 εκ. ευρώ για έργα στον Δήμο Κορινθίων το 2024 . Ποιά είναι τα 5 έργα που δεσμεύτηκε να ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή

Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων για  το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2024 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5 Φεβρουαρίου 2024.  . (Μειοψήφισαν οι Πρωτοπαπάς Δημήτριος, Τζουτζόπουλος  Απόστολος – Σπυρίδωνας και Σπύρου Παναγιώτης).

Ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης ανέφερε τα εξής: «Το προτεινόμενο προς έγκριση σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 του Δήμου μας, συντάχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία. Στο τεχνικό πρόγραμμα ύψους τριάντα πέντε εκατομμυρίων περίπου το μεγαλύτερο ποσό τριάντα ενός εκατομμυρίου είναι τα συνεχιζόμενα έργα, από την προηγούμενη δημοτική αρχή .

Προσπαθήσαμε με τις υπηρεσίες του Δήμου να κατανείμουμε τα τέσσερα εκατομμύρια σε διάφορα έργα στο Δήμο χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να εντάξουμε περισσότερα έργα.

Για το 2024 θα ολοκληρώσουμε όλα τα συνεχιζόμενα έργα που υπάρχουν στο τεχνικό πρόγραμμα, θα προβούμε σε αγορές σε όλα τα χωριά για την δημιουργία πλατειών, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.λ.π. και στην εκπόνηση μελετών προκειμένου να τα εντάξουμε σε διάφορα προγράμματα.

Δέσμευσή μας είναι να ξεκινήσουμε, την δημοτική αγορά αναπαλαίωση- εκσυγχρονισμός – ανάδειξη -εξωραϊσμός, το πολιτιστικό κέντρο Μικρασιατικής Μνήμης, την Ανακατασκευή χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου, τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου Αθικίων και Ξυλοκέριζας, το νέο κλειστό γυμναστήριο.

Θα ξεκινήσουμε πέντε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς που θα αφορούν το Πνευματικό Κέντρο Άσσου, τις τρεις εισόδους της πόλης της Κορίνθου και την παραλία Καλάμια, και περιμένω ανάλογα να ψηφιστεί.»

Δείτε όλα τα έργα εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/doc/6Ε4ΔΩΛ7-2ΜΠ?inline=true

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ