40 ημέρες στη διοίκηση του Δήμου Κορινθίων: Δουλειά εντός αλλά και εκτός Δήμου .Ποιές επαφές έκανε ο Ν. Σταυρέλης και για ποιά θέματα

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, για τις πρώτες 40 ημέρες στην διοίκηση, αναφέρθηκε, στα όσα έχει καταφέρει αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η δημοτική Αρχή και για τις βάσεις που έχει θέσει για μια καλύτερη εικόνα του δήμου .

Ο κος Σταυρέλης , αφού έκανε και πάλι σαφές ότι η πόρτα του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους τους πολίτες και πως κάνει πράξη την αποκέντρωση που είχε υποσχεθεί προεκλογικά, τόνισε χαρακτηριστικά πως από τις 40 ημέρες στην διοίκηση, τις 10 έχει φύγει εκτός Δήμου και έχει μεταβεί σε άλλες πόλεις προκειμένου να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις για έργα , να ανταλλάξει γνώσεις και εμπειρίες για θέματα του δήμου ακόμη και να θέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Κορινθίων ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. 

Συγκεκριμμένα ο κος Σταυρέλης αναφέρθηκε αναλυτικά με στοιχεία , στις επισκέψεις που πραγματοποίησε και τα θέματα τα οποία συζήτησε. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε αυτές τις δέκα ημέρες με τους κ.κ. Χρίστο Δήμα, Νίκο Ταγαρά, (Υφυπουργούς), Ν. Παπαθανάση , Ζερβό, Γ. Φλωρίδη, με τον Περιφερειάρχη Δ. Πτωχό , τον Δήμαρχο Γλυφάδας, τον Δήμαρχο Πάτρας, το ΤΕΘΑ, την Εταιρεία Αποκρατικοποιήσεων του Δημοσίου.

Τα θέματα πολλά: Ειδικό Νηπιαγωγείο Κορίνθου, Αποχετευτικά, ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα 2024- 2027, Γυμναστήριο, Μονάδα Αφαλάτωσης, Στάθμευση οχημάτων, Εγκαταστάσεις αναψυχής , ακίνητο στην οδό Δαμασκηνού κ.α 

Να σημειωθεί πως το αποτέλεσμα από όλες αυτές τις επαφές ήταν πολύ θετικό και ενθαρρυντικό .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ