46 μετάλλια μέσα σε τρεις ημέρες για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου!

Με 46 μετάλλια ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο για το ΝΟΚ!

Με τη συμμετοχή τριών τμημάτων (Αγωνιστικό , Προαγωνιστικό & Masters) έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου σε Αθήνα και Λουτράκι από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα και τα 3 τμήματα είχαν καλή παρουσία στους αγώνες που συμμετείχαν πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ αλλά & ρεκόρ ομάδας!

Το αγωνιστικό τμήμα συμμετέχοντας στο 3ο Κύπελλο “Ποσειδώνα” Ιλισίων επέστρεψε με 11 μετάλλια ενώ καταγράφηκε ρεκόρ ομάδας από την Στρατουδάκη Μέλιζα στα 200 μέτρα ελεύθερο για την κατηγορία U16 , 800 ελεύθερο για την κατηγορία OPEN , ενώ η Μπουκουβάλα Μαρία κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ ομάδας στα 100 μέτρα ύπτιο για την κατηγορία OPEN.

Το προαγωνιστικό τμήμα του ΝΟΚ συμμετέχοντας στο 3ο Κύπελλο Ιωάννης Λαζαρίδης κατέκτησε συνολικά 33 μετάλλια , πέτυχε ατομικά ρεκόρ , αγωνιζόμενο σε ατομικά αλλά και ομαδικά αγωνίσματα!

Το τμήμα Masters , συμμετείχε την Κυριακή στο 3ο κύπελλο Ποσειδώνα Ιλισίων. Εκπροσωπήθηκε  από την Βύρλα Μαρία , προπονήτρια της ομάδας και αθλήτρια του συγκεκριμένου τμήματος, κατακτώντας 3 μετάλλια στα 3 ατομικά αθλήματα που αγωνίστηκε.

Ο Όμιλος “Ποσειδώνας” δίνει “Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις προσπάθειές τους στους αγώνες  , συγχαρητήρια στους προπονητές για την καθοδήγηση και υποστήριξη τους αλλά και στις ομάδες του Ποσειδώνα Ιλισίων & Ποσειδώνα Λουτρακίου για τις διοργανώσεις των αγώνων που έλαβαν μέρος οι αθλητές μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ