6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Ξυλόκαστρο: “Σας καλούμε να υποστηρίξετε τους νέους θεατρικούς δημιουργούς και να απολαύσετε ένα δεκαήμερο γεμάτο θεατρικές εμπειρίες και δημιουργικότητα.”

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ανακοίνωσε σήμερα ότι το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο από 16 έως 26 Απριλίου.
“Το φεστιβάλ φιλοξενεί μαθητικές θεατρικές ομάδες από διάφορα σχολεία της Πελοποννήσου, παρουσιάζοντας μια ποικιλία από παραστάσεις που εκφράζουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των νέων. Μια ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν τον κόσμο του θεάτρου και να μοιραστούν το πάθος τους με το κοινό.” αναφέρει και προσθέτει: “Το φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει συζητήσεις και εκδηλώσεις, σηκώνει αυλαία με το Ντοκιμαντέρ του κ. Γεώργιου Παλαμάρη “Ο Ανελκυστήρας”. Το έργο εξετάζει τη ζωή ενός τετραπληγικού νέου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει από τη γέννησή του έως και την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο. Μας παρουσιάζει στην πράξη πως η αναπηρία δεν αποτελεί τροχοπέδη αλλά εκπροσωπείται από ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες.
Σας καλούμε να υποστηρίξετε τους νέους θεατρικούς δημιουργούς και να απολαύσετε ένα δεκαήμερο γεμάτο θεατρικές εμπειρίες και δημιουργικότητα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ