699.999,18 € + 2.950.000 € για δύο σημαντικά έργα της Κορινθίας που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Δύο από τα συνολικά δεκατρία έργα  που εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα γίνουν στην Κορινθία.

Όλα τα έργα είναι, συνολικού προϋπολογισμού 23.800.000 ευρώ και η β΄ φάση εφαρμογής θα ξεκινήσει με τον νέο χρόνο. Αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως  διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας . Για το νομό μας  στο «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκαν τα παρακάτω έργα:

  1. Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Βέλου – Βόχας, 699.999,18 ευρώ. Το έργο αφορά τη βελτίωση της βατότητας του υπάρχοντος οδικού δικτύου πρόσβασης σε αγροτικές περιοχές των εκτός σχεδίου οικισμών του Δήμου Βέλου – Βόχας.

 

  1. Αποπεράτωση του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Βέλου – Βόχας, 2.950.000 ευρώ. Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την αποπεράτωση του δημοτικού καταστήματος το οποίο θα στεγάσει τις Υπηρεσίες του Δήμου Βέλου – Βόχας, καθώς και την ολοκλήρωση του πολιτιστικού χώρου, ο οποίος θα ικανοποιεί τις ανάγκες σε πολιτιστικό επίπεδο του πληθυσμού. Συγκεκριμένα θα γίνουν οικοδομικές εργασίες όπως κατασκευή τοιχοποιίας, ψευδοροφών, επιστρώσεις δαπέδων, χρωματισμοί, εγκατάσταση μεταλλικών κουφωμάτων και υαλοστασίων, ξύλινες κατασκευές, ηλεκτρομηχανολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ