7 συλλήψεις για 3 παραβάσεις στο νομό μας μετά από αστυνομική επιχείρηση

φωτο αρχείου

Μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και στην Κορινθία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Η ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις  4.3.2024 έως και χθες (8.3.2024) και ήταν μέρος μια μεγάλης επιχείρησης που έγινε  τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε -1.189- άτομα, εκ των οποίων -927- ήταν ημεδαποί και -262- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -791-οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν -89- άτομα, από τα οποία -62- ήταν ημεδαποί και -27-ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -53- άτομα.

Στο νομό μας συνελήφθησαν : Ένας ημεδαπός, σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για κλοπή, ένας ημεδαπός, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και πέντε  ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ