7.000 περίπου φωτιστικά θα αντικατασταθούν στον Δήμο Βέλου – Βόχας μέσα σε 3- 4 μήνες – Η αρχή έγινε από το Καλέντζι και το Χαλκί

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας ξεκίνησε την Δευτέρα 19 Απριλίου  την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων του δικτύου οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED.  Η αρχή έγινε  από το Καλέντζι και το Χαλκί. Θα αλλάξουν περίπου 7000 φωτιστικά , όπως ανακοίνωσε ο Δήμος και το έργο θα ολοκληρωθεί σε περίπου 3-4 μήνες από σήμερα, ενώ η χρήση του θα τελειοποιηθεί σε έξι μήνες. Τα οφέλη για το Δήμο μας τεράστια, αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει, αναφέροντας μεταξύ άλλων :

«Α) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.

Μειώνονται σε σημαντικό βαθμό οι εκπομπές CO2 ενώ σταματά η χρήση λαμπτήρων με Hg.

Β ) ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Ο μεγάλος χρόνος ζωής μειώνει και η ηλεκτρονική καταγραφή-παρακολούθηση επιταχύνει την διόρθωση βλαβών. Η υπηρεσία δε ηλεκτροφωτισμού θα μπορεί να απασχοληθεί πλέον και με άλλα σημαντικά προβλήματα.

Γ ) ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

Βέλτιστα ποιοτικά αποτελέσματα και τάχιστη αναβάθμιση όπου κρίνεται απαραίτητο.

Δ) ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

Εγκαθίστανται ταυτόχρονα συστήματα ελέγχου- με ασύρματη επικοινωνία- με συντήρηση μέσω Η/Υ, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με άλλα συστήματα τα οποία προγραμματίζει να προμηθευτεί ο Δήμος π.χ. ηλεκτρονικά υδρόμετρα, απορριμματοφόρα.

Ε ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

Η εξοικονόμηση υπολογίζεται σε βάθος 15ετίας περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ..Το έργο εκτελείται με τη σύμβαση εγγυημένης ωφέλειας

Εργασία – μελέτη – προμήθεια – εγκατάσταση – παρακολούθηση εγγυημένης απόδοσης

Μία βασικότατη υποδομή του Δήμου μας αυτή του ηλεκτροφωτισμού λύνεται οριστικά με τον καλύτερο, οικονομικότερο σύγχρονο τρόπο.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ