73 προτάσεις από την Κορινθία κατατέθηκαν στην Πρόσκληση Leader της ΑΝΒΟΠΕ– Χρ. Δήμας: «Στηρίζεται έμπρακτα η αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας»

73 προτάσεις στήριξης της αγροτικής ανάπτυξης , από τις 99 συνολικά  , κατατέθηκαν μέσω της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Leader στην Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου (ΑΝΒΟΠΕ). Την είδηση ανάρτησε χθες ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας στο F , ο οποίος αναφέρει σχετικά: «Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρόσκλησης, σήμερα είχα την χαρά να πραγματοποιήσω τηλεδιάσκεψη με την διοίκηση της ΑΝΒΟΠΕ τον πρόεδρο κο Ευστάθιο Κούλη, τον Δ/ντα Σύμβουλο κο Νίκο Παπαβασιλείου, τον πρόεδρο της ΕΔΠ κο Απόστολο Αποστολόπουλο και τον Συντονιστή του προγράμματος κο Αντώνη Παπαδημητρίου.

Παρά το γεγονός πως υπήρχαν κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτά εν πολλοίς ξεπεράστηκαν, και προχωρήσαμε στην επαναπροκήρυξη του προγράμματος. Αυτό βοηθάει πολλές επιχειρήσεις της Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής μας, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό καθώς επιβραβεύονται οι προσπάθειες όλων των ενδιαφερομένων και στηρίζεται έμπρακτα η αγροτική ανάπτυξη του τόπου μας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ