Πώς θα το φτιάξεις:
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και τα μπαχάρια μας. Σωτάρουμε για 4 λεπτά
Βάζουμε το μπρόκολο και το ζωμό λαχανικό και τα αφήνουμε για 10 λεπτά
Στο ενδιάμεσο προετοιμάζουμε τη sauce. Σε ένα μπωλ βάζουμε το νερό, τη σόγια, το βαλσάμικο, το σιρόπι σφενδάμου και το άμυλο καλαμποκιού και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη sauce και τα ρεβύθια στο τηγάνι μας και τα αφήνουμε όλα μαζί πια να πάρουν μία βράση και η sauce μας να γίνει πιο πηχτή.
Σερβίρουμε με την κινόα.
Τι θα χρειαστείς:
120γρ. 3αλφα έτοιμα φυσικά! ρεβύθια χονδρά
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 σκ. σκόρδο
1/2 κγτζίντζερ σε σκόνη
1 κγ πάπρικα
1/2 κγ καπνιστή πάπρικα
1 μεσαίο μπρόκολο
80 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι
Κινόα για το σερβίρισμα
Για τη sauce
120 ml νερό
3 κσsauce σόγια
2 κσβαλσάμικο
2 κσ σιρόπι σφενδάμου
1 κσ άμυλο καλαμποκιού
https://www.e-fresh.gr/el/sintages/kinoa-me-mprokolo-skordato-stir-fry-kai-rebythia