Ν. Σταυρέλης στην hmerisiakorinthou.gr: “Πάμε πολύ καλά και σταδιακά ανακοινώνουμε ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού μας…”

Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωί με τον επικεφαλής της «Πνοής Δημιουργίας» , υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο  Σταυρέλη , ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα , με τη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου (που εμπλουτίζεται σχεδόν καθημερινά),  μας δήλωσε ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση στελεχών στον συνδυασμό του είτε  αυτά είναι νέα πρόσωπα, είτε προέρχονται από άλλους συνδυασμούς. Επίσης μας είπε τα βασικά θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί αν πάρει την λαϊκή εντολή στις επόμενες εκλογές.

 Ερώτηση : Βλέπουμε μία μετακίνηση στελεχών προς τον συνδυασμό σας τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να μας κάνετε μία ανάλυση της τωρινής κατάστασης του συνδυασμού σας;

Σταυρέλης: Βρισκόμαστε σε μία φάση ανακοινώσεων υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων και είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ως συνδυασμός έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε σε όλο το γεωγραφικό εύρος του δήμου, είναι 285 υποψήφιοι. Πάμε πολύ καλά και σταδιακά ανακοινώνουμε ονόματα. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον Αύγουστο και κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται 2-3, μπορεί και 5 υποψήφιοι. Έχουμε προσχωρήσεις και από τον συνδυασμό του κ. Νανόπουλου, «πικραθέντες» υποψήφιοι, αλλά και από τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, αλλά έχουμε και προσχώρηση νέων υποψηφίων, αξιόλογων συμπολιτών μας, που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την αυτοδιοίκηση.

Ερώτηση : Ποια θα είναι τα πρώτα θέματα με τα οποία σκοπεύετε να καταπιαστείτε , άν εκλεγείτε Δήμαρχος;

Σταυρέλης: Το πρώτο από όλα που πρέπει να γίνει είναι η αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών του Δήμου. Το δεύτερο θα είναι η προκήρυξη αρχιτεκτονικών διαγωνισμών σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου για τα μεγάλα έργα που πρέπει να προχωρήσουν όπως είναι τα παραλιακά μέτωπα της Κορίνθου, των Κεγχρεών, των Λουτρών και της Αλμυρής, του Λεχαίου, του Κάτω Άσσου και του Περιγιαλίου. Η δημοτική αγορά, η ανάπλαση του κέντρου της Κορίνθου, των πεζόδρομων, όπως είναι τα έργα που πρέπει να γίνουν στην Αρχαία Κόρινθο. Το Πνευματικό Κέντρο στο Λέχαιο και άλλα. Το τρίτο θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας. Πρέπει να βάλουμε μία σειρά στην καθημερινότητα με πλήρη αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ