Π. Λουζιώτης: “Υποχρέωσή μας (Επιμελητήριο & θεσμικοί) να βρούμε το ”κλειδί” στα νέα μυαλά για να μπορέσουν να ”ξεκλειδώσουν” νέες πόρτες..”

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης παρευρέθηκε στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Elevate Greece” 2022 που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) “Δημόκριτος”, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η διοργάνωση αποτελεί μια πρωτοβουλία του Υφυπουργού Τεχνολογίας & Καινοτομίας κ. Χρίστου Δήμα και στόχο έχει να αναδείξει τις κορυφαίες Startups της χώρας μας.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι 10 νικήτριες Startups – μέλη του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων – Elevate Greece, οι οποίες διακρίθηκαν με την υψηλότερη βαθμολογία, κατόπιν αξιολόγησης από ενεργά μέλη εγνωσμένου κύρους του εθνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Στις σχετικές δηλώσεις, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης δήλωσε ότι “αποτελεί υποχρέωση για το Επιμελητήριο Κορινθίας αλλά και για τους θεσμικούς να βρουν το ”κλειδί” σε όλα αυτά τα νέα μυαλά για να μπορέσουν να ”ξεκλειδώσουν” νέες πόρτες και να αντικρίσουν νέες ευκαιρίες & νέους ορίζοντες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ