ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ – Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: “Θα πούμε το νερό νεράκι”

ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ – Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: “Θα πούμε το νερό νεράκι”

Ανακοίνωση

“Η Κυβέρνηση της ΝΔ ζήτησε στους Δήμους να αυξήσουν τους λογαριασμούς του νερού. Δεν τους φτάνει η αύξηση στα Δημοτικά Τέλη, δεν τους αρκεί η αύξηση στα τιμολόγια της ενέργειας, δεν τους ενδιαφέρει η ακρίβεια στα καύσιμα, δεν σταμάτησαν ούτε στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας. Θα πληρώσουμε και το νερό για σαμπάνια γιατί ο στόχος αυτής της Κυβέρνησης είναι να ισοπεδώσει το εισόδημα των νοικοκυριών. Θέλουν να ζούμε μόνο για να πληρώνουμε τους λογαριασμούς. Η αύξηση των λογαριασμών του νερού είναι το πρώτο βήμα στα σχέδια τους για την ιδιωτικοποίηση και του νερού. Και αν δεν αντιδράσουμε ούτε τώρα το επόμενο βήμα θα είναι η ιδιωτικοποίηση και του αέρα που αναπνέουμε!!

Ελπίζουμε οι Δήμοι να αντισταθούν στην αύξηση των λογαριασμών και να λειτουργήσουν με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και όχι ως κομματικά φερέφωνα της ΝΔ.

Το τέλος της παΝΔημίας πλησιάζει. Πρέπει όλες και όλοι όμως να μην περιμένουμε τις εκλογές για να γίνει η πολιτική αλλαγή αλλά να είμαστε εμείς που θα φέρουμε τις εκλογές πιο σύντομα με τις αντιδράσεις μας. Η παραβίαση των δημοσίων αγαθών είναι παραβίαση των δικαιωμάτων μας και οφείλουμε όλοι και όλες να μην μένουμε απαθείς.”

(ανάρτηση στο FB 4/12/22)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ