Υλικά
1 κιλό ολόκληρο κοτόπουλο
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
1 έτοιμος ζωμός μυρωδικών
1 κιλό μικρά κρεμμύδια
1/2 ποτήρι Βιτάμ Culinesse
Αλάτι
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες σερβιρίσματος και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το σκόρδο, 1 ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου.
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse σε ένα τηγάνι και μετά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και αφήνουμε το κοτόπουλο στιφάδο να σιγοβράσει για μισή ώρα ακόμα, προσθέτοντας, προς το τέλος, τον κύβο μυρωδικών.
vitam.gr