Ένας προβληματισμός – μία πρόταση για το στίβο του δημοτικού σταδίου Κορίνθου από τον Νίκο Σταυρέλη

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας” (Αντιπολίτευση στον Δήμο Κορινθίων) Νίκος Σταυρέλης  ανάρτησε στην σελίδα του στο F στις 5/7/21 την εξής πρόταση – προβληματισμό σχετικά με το στίβο του δημοτικού σταδίου Κορίνθου: 

“Ο Δήμος Κορινθίων και ειδικότερα το ΚΕΠΑΠ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ αρχικά από 15/5/2019 με προέγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στη συνέχεια στις 26/1/2021 με οριστική ένταξη του Υπουργείου Εσωτερικών (αλήθεια 1,5 χρόνος!!!) με ποσόν 478.020 € για το έργο “Επανεπίστρωση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου και εγκατάσταση νέου ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Χιλιομοδίου”.
Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης μέχρι σήμερα.
Χωρίς να είμαι ειδικός είμαι υποχρεωμένος όμως να θέσω μία πρόταση που άκουσα από ανθρώπους του αθλήματος στίβου.
Το δημοτικό στάδιο Κορίνθου έχει 6 διαδρομές (κουλουάρ). Προφανώς δεν είναι κατάλληλο για πανελλήνιους αγώνες ανδρών ή διεθνείς αγώνες που απαιτούνται 8 ή 9 διαδρομές.
Μπορούν βέβαια να διεξάγονται μόνο πανελλήνιοι αγώνες παίδων και παμπαίδων με τις 6 διαδρομές ή αγώνες meetings.
Στα πλαίσια ανακατασκευής του υπάρχοντος τάπητα στίβου μήπως θα ήταν καλύτερα να φτιάξουμε 9 διαδρομές; Έστω και με επιπλέον κόστος από το Δήμο.
Μία φορά γίνεται το έργο, δεν γίνεται κάθε μέρα ή κάθε χρόνο.
Προβληματισμό εκφράζω και καλό θα ήταν οι ειδικοί των αθλημάτων στίβου να εκθέσουν τις απόψεις τους και φυσικά η Δημοτική Αρχή να ακούσει και να πράξει ανάλογα πριν δημοπρατήσει το έργο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ