Ένα ακόμη «όπλο», μέσω «Φιλόδημου ΙΙ », στην καθαριότητα του Δήμου Λουτρακίου– Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Ενισχυμένος  ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου– Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων , αφού προμηθεύτηκε πρόσφατα ένα απορριμματοφόρο ανακύκλωσης 16m3 .Την σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος  Γιώργος Γκιώνης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.» για την εξυπηρέτηση αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Το απορριμματοφόρο όχημα με συμπιεστή ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τύπου πρέσας 16 κυβικών μέτρων και σύστημα ανύψωσης κάδων πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και διαθέτει από τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, αναφέρει ο Δήμος. Η εξασφάλιση χρηματοδότησης για την προμήθεια του απορριμματοφόρου οχήματος προέρχεται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 183.520,00€.

«Η παραλαβή του απορριμματοφόρου αποτελεί επίτευξη μιας στοχευμένης προσπάθειας της δημοτικής Αρχής με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και της ασφαλέστερης εργασίας του προσωπικού», τονίζεται χαρακτηριστικά .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ