Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί για όλη την περίοδο των εορτών αποφάσισε η κυβέρνηση

Συνεχίζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας , όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.  Θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί για όλη την περίοδο των εορτών , όπως αποφάσισε η κυβέρνηση.

Όπως είπε ο κος Πέτσας: «Διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις. Διευκρινίζεται ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.
Σημειώνεται ακόμη ότι η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα από 18 Δεκεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021 περιορίζεται, από τις 10 που είχε εξαγγελθεί, στις 3 ημέρες».

Έτσι οι φετινές γιορτές θα γίνουν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, οι Έλληνες θα γιορτάσουν στα σπίτια τους, χωρίς επισκέψεις για ρεβεγιόν σε φίλους και άλλους συγγενείς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ