Αρνητικά τα αποτελέσματα από τον έλεγχο για COVID των λυμάτων του βιολογικού Ξυλοκάστρου – Δήμος: Κανενός είδους εφησυχασμός και χαλάρωση

Βαθιά ικανοποίηση και ανακούφιση αλλά σε καμιά περίπτωση εφησυχασμό , φέρνουν τα αποτελέσματα του ελέγχου για κορωνοϊό που έγιναν στον βιολογικό καθαρισμό  Ξυλοκάστρου, για λογαριασμό του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Διαβάζουμε περισσότερα στην ανακοίνωση του Δήμου:

«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο, στο μέσο μιας παγκόσμιας πανδημίας, η σαφής γνώση της κατάστασης στην περιοχή μας είναι αναγκαία, ώστε να σχεδιαστούν οι απαιτούμενες δράσεις προάσπισης της υγείας των δημοτών.

Θεωρήσαμε λοιπόν επιβεβλημένο τον έλεγχο για COVID των λυμάτων του βιολογικού Ξυλοκάστρου προκειμένου να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα για να οργανώσουμε τις περαιτέρω κινήσεις μας.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του ελέγχου αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για την περιοχή μας , η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε οποιουδήποτε είδους εφησυχασμό και χαλάρωση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας. Συνεχίζουμε όλοι μας με υπευθυνότητα να προασπίζουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τον πανέμορφο τόπο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ