Γιώργος Γκιώνης: “Ζημιογόνος και απαράδεκτη για την τοπική κοινωνία η απόφαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕ Λουτρακίου”

Ο πρώτος πολίτης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων , με την παρακάτω επιστολή του μεταφέρει την σφοδρή αντίδραση όλου του δήμου για την απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα ΟΤΕ Λουτρακίου  , αναφέροντας πως “Είναι καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε για να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση”. Χαρακτηρίζει την απόφαση ζημιογόνο και καταστροφική για την τοπική κοινωνία τονίζοντας πως η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος είναι αναγκαία. Και καταλήγει: “Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Διοίκησης της εταιρείας ΟΤΕ για την ανάκληση της εν λόγω απόφασης”.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη

“Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων καταγγέλλει την απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ να κλείσει το υποκατάστημα ΟΤΕ Λουτρακίου που εξυπηρετεί πλήθος δημοτών και επισκεπτών της πόλης και του Δήμου. Είναι καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε για να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.

Πρόκειται για μια ζημιογόνο και καταστροφική για την τοπική κοινωνία απόφαση που προκαλεί προβλήματα σε οικονομικό, εμπορικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο. Το ιδιόκτητο κατάστημα παροχής τηλεπικοινωνιών υπηρεσιών στο Λουτράκι είναι ένα κερδοφόρο υποκατάστημα που επιβάλλεται να παραμείνει ενεργό δίνοντας δυναμικά το παρόν στα οικονομικά δρώμενα της περιοχής. Επιπλέον, η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος δημιουργεί σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και στους εργαζομένους οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με το δίλημμα είτε της εθελουσίας απόλυσης είτε της μεταφοράς τους στον Νομό Αττικής.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος είναι αναγκαία. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Διοίκησης της εταιρείας ΟΤΕ για την ανάκληση της εν λόγω απόφασης.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ