Γιώργος Ψυχογιός: “Τράπεζα Πειραιώς Νεμέας και Εθνική Τράπεζα Ξυλοκάστρου οδεύουν προς κλείσιμο”

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ του νομού μας Γιώργος Ψυχογιός επανέρχεται στο μείζον θέμα του κλεισίματος τραπεζών στη Νεμέα και το Ξυλόκαστρο, τονίζοντας αυτή την φορά τα εξής μέσω ανάρτησης στην σελίδα του στο F : 
“Από την πρώτη στιγμή φέραμε τις απαράδεκτες αποφάσεις των τραπεζών στη Βουλή και διεκδικούμε με κάθε τρόπο να μην υλοποιηθούν.
Σαν κυβέρνηση – και εν μέσω μνημονιων – είχαμε μπλοκάρει και ανατρέψει πολλές τέτοιες απόφασεις που μας τις παρουσίαζαν μάλιστα ως τελειωμένες και οριστικές για τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και κοινωνικές δομές.
Τώρα όμως, η κυβέρνηση της ΝΔ που χρωστάει 340 εκατομμύρια στις τράπεζες(!) και κοροϊδεύει τους πολίτες με υποσχέσεις σε “ιθαγενείς” του κ. Πέτσα, καθώς και οι τοπικοί φορείς δεν κάνουν και δε λένε τίποτε, εκτός από κάποια ευχολόγια.
Οι τοπικές κοινωνίες όμως και οι επαγγελματίες απαξιώνονται πλήρως, οι εργαζόμενοι των τραπεζών γίνονται “μπαλάκι”, η ανάπτυξη των περιοχών τορπιλίζεται και ο κοινωνικός ρόλος που πρέπει να έχουν οι τράπεζες διαλύεται, προς όφελος των συμφερόντων των διοικήσεων τους.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ