«Ελπίζουμε την πρωτοπορία του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμαρχοι»

Την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η Ένωση Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου προς τη Δημοτική Αρχή Κορινθίων , μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την εγκατάσταση κλειστού ελαφριάς Κατασκευής Προπονητηρίου, εντός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου. Αναφέρουν: «Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε ως Ένωση, τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στον Δήμο Κορινθιών και προσωπικά στο Δήμαρχό, όσο και στην Διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, για την απόφασή τους να προχωρήσουν στην εγκατάσταση κλειστού ελαφριάς Κατασκευής Προπονητηρίου, εντός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου.

Η κατασκευή της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης, εκτός της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων ανεύρεσης ωρών προπόνησης από τα σωματεία, ανοίγει το δρόμο με μικρό οικονομικό κόστος, να διαμορφωθούν αντίστοιχα προπονητήρια και σε άλλες περιοχές.

Τόσο στις γειτονιές και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κορινθιών, όσο και για άλλους Δήμους στην Πελοπόννησο.

Ελπίζουμε την πρωτοπορία του Δημάρχου κ. Νανόπουλου Βασίλη, να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμαρχοι, επιλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία από έλλειψη Κλειστών Αθλητικών Υποδομών.

Το οφείλουμε στην Νεολαία και στους πολίτες, σε μια εποχή που εθισμός στο διαδίκτυο επιβάλλει να τα επαναφέρουμε στον Αθλητισμό και την υγιή ενασχόληση.

Γιατί «Αθλητισμός χωρίς Αθλητικούς Χώρους σημαίνει Παιδεία χωρίς σχολεία».»

Να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε προς όφελος των σωματείων και των δεκάδων μικρών αθλητών. Ήταν δέσμευση της δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου και της Διοίκησης του  ΚΕΠΑΠ, του Προέδρου Θεμιστοκλή Κουτσογκίλα και του Αντιπροέδρου  Γιώργου Μαγκλάρα που υλοποιήθηκε άμεσα.

«Γιατί ο αθλητισμός, τα σωματεία και τα παιδιά μας χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια», τονίζει ο Δήμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here