Η πίστα της Μεγαλόπολης υποδέχεται το Σάββατο το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ Junior 2021

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός το  Σαββατοκύριακο, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ Junior 2021, στην πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης. Στον αγώνα θα συμμετάζουν 129 νεαροί αθλητές -σε 3 ηλικιακές κατηγορίες, από 10 έως 17 χρόνων-, προερχόμενοι από 23 χώρες, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εκεί ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας σημείωσε, παράλληλα, τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη στην περιοχή μιας παγκοσμίου επιπέδου πίστας αγώνων μοτοκρός.

Στη συνέντευξη, εκτός από τον Περιφερειάρχη  μίλησαν ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος, η Μαρία Τσεσμελή πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος), η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης Σταυρούλα Μανιάτη – Ζώταλη, ο εκπρόσωπος του σωματείου Αρης Πεντέλης Στέλιος Χριστοδούλου, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο πρόεδρος της Αρκαδία Α.Ε. Παναγιώτης Μπούρας και ο πρόεδρος της Πελοπόννησος Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης. Ακόμα, το γεγονός χαιρέτισε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, καθώς αυτές τις ημέρες απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η διεξαγωγή αυτού του σημαντικού αγώνα έγινε πράξη με την συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΑΜΟΤΟΕ και των σωματείων Αρης Πεντέλης και ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης.

Βέβαια στην διάρκεια του διημέρου, τόσο για τους αθλητές και όσον και για τους θεατες, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται – διεθνή και ελληνικά- στο πλαίσιο αποτροπής της διάδοσης της covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ