Η Φιλαρμονική Λουτρακίου θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αλβανία. Επαφές με την Ελληνίδα Πρέσβη, διπλωμάτες και τοπικούς παράγοντες θα έχει ο Δήμαρχος

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Πολιτιστικού Ιδρύματος του Πατριαρχείου και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Αλβανία, θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στα Τίρανα και τον Αυλώνα με σκοπό να παρουσιάσει μία συναυλία – αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της.

Όπως αναφέρει ο δήμος: “Με την αποστολή ταξιδεύει ο Αλέξης Κωστάλας ώστε να παρουσιάσει τις συναυλίες, αλλά και η σοπράνο Κάτια Πάσχου που θα ερμηνεύσει άριες από διάσημες όπερες. Με τη Φιλαρμονική θα συμπράξει στην Αλβανία η καθηγήτρια μουσικής και τραγουδίστρια Eliona Lici και η Παιδική Χορωδία του Αρσάκειου Κολεγίου Τιράνων.

Την αποστολή συνοδεύει ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης που θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις και θα έχει την ευκαιρία επαφών με την Ελληνίδα Πρέσβη, διπλωμάτες και τοπικούς παράγοντες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ