Και από το Ξυλόκαστρο θα “περάσει” το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου

Το φετινό 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου -που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου- περιλαμβάνει και το Ξυλόκαστρο, όπως και άλλες χρονιές. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διαθέτει για το Φεστιβάλ πίστωση 8.680 ευρώ.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου -που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου- διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας με την κύρια εκδήλωση να πραγματοποιείται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ωστόσο μεγάλο μέρος του προγράμματος διαχέεται και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, μεταξύ των οποίων η Σπάρτη, το Αργος, το Γύθειο, η Αμαλιάδα, το Ξυλόκαστρο, η Δημητσάνα, τα Φιλιατρά και η Ακράτα.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ περιλαμβάνει 45 διεθνή και 22 ελληνικά ντοκιμαντέρ, καθώς και 18 ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ζώνη.

Επιπλέον, το φεστιβάλ εμπλουτίζεται και φέτος με εργαστήρια, σεμινάρια, συζητήσεις στρογγυλού τραπεζιού, τηλεδιασκέψεις, εκθέσεις και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ