Τί είπε ο Δημήτρης Πτωχός για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα στην Κορινθία

Παίρνοντας τον λόγο, μετά την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές του νομού μας από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις , την δευτέρα το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός είπε:

«Να σας πω ότι, από την πλευρά της Περιφέρειας, είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να πάμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο πιο μπροστά γίνεται, να την κάνουμε μια περιφέρεια-πρότυπο.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Πολλά από αυτά είναι ίδια, όπως η διαχείριση των φυσικών πόρων και κυρίως του νερού, τόσο για την άρδευση, όσο και για την ύδρευση. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις ανάγκες οι οποίες υπάρχουν σε όλους τους Δήμους. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να μπορέσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται να φτάσουμε σε ένα σημείο που δεν θα χάνεται ούτε σταγόνα βρόχινου νερού.

Στο μοντέλο μας, σίγουρα, ο πρωτογενής τομέας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρέπει να δημιουργήσουμε συνέργειες και προστιθέμενη αξία και με άλλους τομείς, στους οποίους η Πελοπόννησος έχει πολλά να δώσει, όπως είναι ο τουρισμός, οι υπηρεσίες, το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα το οποίο έχουμε», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ