Κατά πλειοψηφία «πέρασε» από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων ο  φετινός προϋπολογισμός – Τί ποσά έχουν προβλεφθεί για έργα, πολιτισμό , αθλητισμό , κοινωνική πολιτική    

Κατά πλειοψηφία  ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Κορινθίων για το 2021 από την Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων την Τρίτη 21.01.21. Ο προϋπολογισμός  ανέρχεται στα 86 εκ. ευρώ.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος στην εισήγησή του ανέφερε μεταξύ άλλων  πως «Πρόκειται για έναν Προϋπολογισμό ισοσκελισμένο, αναπτυξιακό, με έντονα κοινωνικά χαρακτηριστικά, σωστά κατανεμημένο για την πόλη και τις δημοτικές ενότητες, προσανατολισμένο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών»

Σύμφωνα με τον Δήμο , 22 εκ ευρώ του Προϋπολογισμού αναφέρονται σε έργα. 9 εκ. ευρώ έχουν προβλεφθεί για τον Πολιτισμό , τον αθλητισμό και την κοινωνική Πολιτική ενώ σημαντικό κομμάτι λαμβάνουν οι μελέτες για νέα έργα.

Σχολιάζοντας τη στάση της Αντιπολίτευσης  ο Δήμος αναφέρει πως: «Χωρίς να καταθέσουν καμία εναλλακτική πρόταση καταψήφισαν οι  παρατάξεις των κ.κ Πνευματικού, Σταυρέλη, Σπύρου και Τζέκου! Η πρόταση της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» δεν κρίθηκε εναλλακτική αφού δεν είχε κατατεθεί σύμφωνα με τα όσα ο νόμος 4623 προβλέπει (άρθρο 12, Ρύθμιση θεμάτων ψήφισης Προϋπολογισμού ΟΤΑ α΄ και β βαθμού).»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ