Κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά- Όλοι τόνισαν πόσο γενναία στάθηκε απέναντι στην αρρώστια

Κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά. Οι συγγενείς της, οι φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου την αποχαιρέτησαν τονίζοντας ή σκεπτόμενοι πόσο γενναία στάθηκε απέναντι στην αρρώστια , πόσο αξιοπρεπής  στη ζωή της και πόσο έντιμη ήταν στην πολιτική της καριέρα.

Οι επικήδειοι λόγοι των τριών παιδιών της Φώφης Γεννηματά, που  αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τη μητέρα τους, ήταν συγκινητικοί.  Ο 17χρονος Γιώργος, η 15χρονη Κατερίνα και η 24χρονη Αιμιλία, με θάρρος και αξιοπρέπεια εκφώνησαν του λόγους τους και συγκλόνισαν όλους.

Πρώτος πήρε το λόφο ο γιος της Γιώργος ο οποίος μίλησε για τους γενναίους αγώνες που έδωσε η μητέρα του, χαρακτηρίζοντάς την «υπόδειγμα» για πάρα πολλούς ανθρώπους .

Η μικρότερη Κατερίνα την χαρακτήρισε «νικήτρια» και «ηρωίδα» και «μαχήτρια» ενώ τόνισε ότι ποτέ δεν το έβαλε ποτέ κάτω. «Αντίο μαμά θα σε αγαπάμε για πάντα» είπε.

Η Αιμιλία αποχαιρέτησε την μητέρα της με τις τελευταίες της κουβέντες «1,2,3 πάμε είπες και μου έδωσες τα χέρια σου για να σηκωθείς. Έτσι έφυγες, όρθια και με το κεφάλι ψηλά, όπως αρμόζει σε μια μαχήτρια», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ